Desbrossadora ECHO SRM 3020 T ESU amb reductora

714,00 IVA Incluido

Desbrossadora High-Torque ECHO SRM 3020 T ESU con reductora, manillar doble, lleugera i potent, arrancada fàcil ES-Start, encesa electrònica CDI, EUST5.

REDUCTORA EXCLUSIVA HIGH TORQUE

Amb un motor relativament petit, aquesta desbrossadora es una màquina molt lleugera i amb baixos nivells de vibració, a la vegada que molt potent. Això és possible gràcies a la reductora exclusiva “High Torque”. Amb una relació de transmissió 1:2.07, el nou capçal exclusiu de ECHO dobla el par disponible a la sortida del reductor y ofereix excel·lents nivells de par motor, fins un 50% més que els models equivalents.

MÁXIM RENDIMENT AMB FIL

La desbrossadora ECHO SRM 3020 T ESU amb reductora està especialment desenvolupada per treballar amb fil, on el seu rendiment és netament superior al de qualsevol altra màquina, inclús treballant amb diàmetres de fil de niló més gruixuts. La estructura del capçal amb reductora incorpora cinc rodaments de boles per major resistència i durabilitat. Permet fer front a una gama més amplia de feina amb una desbrossadora perquè més par significa més potència de tall sense penalitzar a l’usuari amb el pes de models de major cilindrada.

En estoc

Descripció

FITXA TÉCNICA

Cilindrada 30,5 cm³
Potencia nominal 1,30 kW (1,70 cv)
Certificació de emissions Norma Euro 5
Dipòsit de carburant 0,74 litres
Consumo de carburant a màxima potencia 0,72 litres/h
Sistema de encesa Digital CDI
Encebador de gasolina
Arrancada fàcil ES-Start
Filtro de aire Alt rendiment
Sistema anti-vibració
Accessoris estàndard Capçal Speed Feed 400
Tipo de arnés Arnés Professional ECHO
Manillar Doble
Tipo eix Rígid
Diàmetre eix 7 mm
Diàmetre canya 25 mm
Reducció 1:1,62 especial alto par
Pes (en sec) 6,3 Kg